Pagini

sâmbătă, 11 mai 2013

Ultima carte citita ... Studiul China si continuarea ei

Dupa o perioada de cateva saptamani in care am tot incercat sa termin de citit cartea inceputa, am reusit astazi. A durat mai mult, pentru ca am considerat-o cam grea, din punct de vedere al greutatii. Asta pentru ca in cosul zilnic al bagajului catre munca, am mancare, fructe si daca imi iau la mine si o carte mai consistenta, ma resimt apoi cu coloana ... merg si pe jos aproxiativ 30 de minute, in drumul matinal spre metrou, asa ca initial am carat cartea ... dar apoi am trecut la varianta electronica.

Citind mai putin seara, fiind obosita si neputand sa ma concentrez intens, a durat putin mai mult decat in general, dar acum imi pare rau ca s-a terminat.

Va recomand sa cititi cartea, "Studiul China" de Dr. T.Colin Campbell, un studiu complet legat de nutritie, care arata ca la baza anumitor boli sta de fapt, alimentatia.

V-as spune mai multe despre aceasta carte, dar ma gandesc ca isi va pierde din farmec ... sunt foarte interesante si utile informatiile prezentate in carte, legat de consumul proteinelor de origine animala, si nu numai, care pe mine cel putin m-au pus pe ganduri.

Puteti gasi si aici cateva informatii, in urma carora puteti decide daca v-ar interesa sa aflati mai multe sau nu.




Tocmai astazi cand am terminat de citit cartea, am aflat ca pe 7 mai a fost lansata alta carte, a aceluiasi autor, carte intitulata "Whole". Daca "Studiul China" ne da informatii legate de ce alimentatie ar trebui sa adoptam, ce ar ar trebui sa mancam efectiv, "Whole" ne raspunde la intrebarea: "De ce?" sa facem asta


A-ti mai citit si alte astfel de carti, pe care le-ati recomanda?

2 comentarii:

  1. hello

    am citit si eu cartea asta cand a fost prima data publicata la noi si promovata de Stroescu,

    am maaareeeeeee rugaminte

    Spune-mi si mie te rog frumos daca ai idee cartea noua sub ce titlu si unde se gaseste la noi, caci am dat azi peste ea pe net(incercand sa caut noi carti publicate de el) si observ ca si tu ai auzit de ea

    daca a aparut si la noi as vrea tare mult sa o cumpar

    daca ai idee de unde pot face rost de ea te rog da-mi un e mail la
    viorel_dumitrache2002@yahoo.com

    muuuultumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrie in post denumirea cartii, mai exact Whole, insa nu cred ca a aparut inca la noi ... posibil sa mai dureze pana ajunge pe piata romaneasca.
    Intre timp, daca vrei o poti comanda de pe amazon

    http://www.amazon.com/Whole-Rethinking-Nutrition-Colin-Campbell/dp/1937856240/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1370318047&sr=8-1&keywords=whole

    RăspundețiȘtergere