Pagini

miercuri, 19 iunie 2013

Hrana pentru viata - Miracolul vindecarii prin alimentatie si puterea mintii

Scrisa de Dr. Daniel Menrath, aceasta carte (amintita din titlul postarii) este putinele din ultimele carti citite, care mi-au starnit curiozitatea si dorinta de a continua.

Pentru ca nu sunt decat la inceput, va spun pe scurt ceva din ceea ce am citit, mai exact, cred ca este bine sa constientizam ca multe din gandurile si conexiunile pe care le facem, ne induc o stare de rau care ulterior se transforma intr-o sanatate precara.

Cititi exemplul de mai jos, pe care eu l-am regasit foarte bun:

" te-ai indragostit de cineva care nu-ti cunoaste inca sentimentele. Acest lucru se petrece de cateva saptamani. Poate nu ai avut ocazia sa iti marturisesti sentimentele, poate ca esti prea timid sau, din alte, motive nu ai reusit sa-ti deschizi sufletul. Intr-o zi, te intorci acasa extenuat, cu tamplele pulsand si gandesti: "doua aspirine, un dus si apoi direct in pat. Nimic nu m-ar putea determina sa ies in oras in seara aceasta." Telefonul suna: este chiar persoana pe care o adori in taina, ce te invita sa va intalniti in oras. 
Ce se intampla, intr-o fractiune de secunda cu durerea de cap si cu oboseala ta? "

De multe ori, am simtit aceasta trecere brusca de la depresie, la dorinta de bine, doar prin intermediul unui factor extern, cum a fost in cazul de mai sus ... telefonul asteptat. 
Cred ca toate ne sunt date de Dumnezeu, trebuie doar sa vedem, si sa incercam sa luptam cu gandurile noastre, pentru a nu ne face singuri rau si de a ne induce o stare nefavorabila, care in timp poate duce catre o sanatate precara. De acord?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu