Pagini

duminică, 16 martie 2014

Sa redescoperim lucrurile simple

Citeam si constientizam, cat de mult s-au schimbat lucrurile in viata asta...am uitat sa ne bucuram de ceea ce avem, de lucrurile simple, de tot ce ne-ar putea crea o stare de bine, fara a presupune costuri materiale mari.

Este atat de maret sentimentul cand faci ceva ce iti place, fara a te gandi in viitor, fara a te vedea intr-o anumita postura, fara a avea grija zilei de maine, fara a te consuma pentru nimic din aceasta viata trecatoare...dar nu realizam decat poate, atunci cand e tarziu si privim cu nostalgie la timpul trecut, si la actiunile noastre avute la momentul respectiv.

Totul este efemer si nimic nu este perfect, oricat ne dorim si luptam pentru ceva, este de scurta durata si este doar caracteristic perioadei la care le raportam. 

Consider ca trebuie sa privim lucrurile putin mai detasat de lumea in care traim, fara a ne compara cu nimeni si a judeca pe cel de langa noi...fiecare avem un dar si un drum de urmat, nu suntem singuri si nu trebuie sa dam pe nimeni din calea noastra, pentru a ajunge "acolo sus"...cum se intampla de cele mai multe la locurile de munca.

Va doresc sa aveti o saptamana binecuvantata, sa aveti puterea de a redescoperi lucrurile care va umplu sufletul de bucurie, si de a putea da deoparte raul care (poate) uneori ne invadeaza inima si puterea mintii, neaducand nicium lucru bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu