Pagini

marți, 21 iulie 2009

Absolventii Spiru Haret nu mai dau, din nou, examenul de licenta

Cum PSD-ul se pricepe foarte bine a interveni atunci cand nu e cazul, doar ca sa iasa ei in evidenta..poate poate obtin niste voturi in plus..s-a decis:

Absolvenţii Universităţii Spiru Haret nu vor fi mai fi nevoiţi să repete examenul de licenţă aşa cum propunea ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu. Declaraţia a fost făcută de purtătorul de cuvânt al PSD, Bogdan Niculescu Duvăz.

"Doamna ministru Andronescu s-a pripit, aşa cum s-a pripit şi cu orele de sport şi cu orele de desen. Nu îşi asumă foarte tare responsabilitatea. Nu mi se pare logic să sărim cu tunurile pe sistemul privat unde sunt investiţii foarte mari", a declarat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan.

În apărarea Universităţii Spiru Haret au sărit şi politicienii care au urmat cursurile instituţiei fie în forma de învăţământ la zi, fie la distanţă. "Legea trebuie respectată, inclusiv de unităţile de învăţămant. Nu trebuie desfiinţată nicio formă de învăţământ. Orice formă de învăţământ, care oferă orice fel de avantaje, inclusiv învăţământul de la distanţă trebuie încurajată", a spus Mario Oprea, senator PNL.

Ministerul Educaţiei are parte zilele acestea de o serie de acţionări în judecată. Universitatea Spiru Haret a cerut suspendarea efectelor ordonanţei care îi interzice să mai facă înscrieri în acest an şcolar. La justiţiei a mai apelat un grup de profesori nemulţumiţi că nu au fost primiţi la examenul de titularizare din cauza diplomelor de absolvire.

Sursa: Realitatea


3 comentarii:

  1. EEEEE.....buna vestea, sper sa fie asa caci tocmai am terminat o facultate anul acesta la ei.
    Pupik si merci de comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Saracii studenti...cred ca sunt cu ochii si urechile in 10 parti si probabil si-au facut niste insemnari de cate ori s-au razagdnit baietii de la conducere pana acum;))...or fi ajuns la starea aia de suporter...de la extaz la agonie si invers?:D...nasol pentru ei...din nou...sistemul...

    RăspundețiȘtergere