Pagini

duminică, 7 aprilie 2013

Incarcare online a cardului RATB

Stiati de aceasta modalitate existenta, https://online.ratb.ro/? Pentru mine este utila, cu toate ca daca ma gandesc bine, are si dezavantaje, insa per ansamblu pe mine m-a ajutat.

Dar sa va zic despre ce este vorba, ieri aveam nevoie sa gasesc intervalul orar in care pot merge la un punct de vanzare RATB pentru a-mi incarca portofelul electronic RATB, avand nevoie luni dimineata. Asa am descoperit ca iti poti face cont pe site-ul RATB (https://online.ratb.ro/), si a-ti putea incarca online cardul, fara a fi nevoie sa iesi din casa si sa cauti un punct de vanzare.
Astfel, iti poti consulta valabilitatea abonamentului, daca il ai activ, si suma pe care o ai disponibila pe portofelul electronic. Mie mi s-a intamplat de cate ori sa nu mai stiu exact aceste informatii, si sa uit sa verific in mijloacele de transport in comun, ajungand acasa si ofticandu-ma ca nu am fost in stare sa verific la momentul potrivit, astfel incat sa nu-mi fac griji de nimic. Dar de acum, am rezolvat-o, ma uit pe internet si verific.

Daca nu sunteti reticenti in a efectua plati online, cred ca este folositor acest serviciu de reincarcare electronica, mai ales cand nu ai timp sa te deplasezi la un punct de vanzare RATB.

Avem totul la indemana, sa traiasca internetul, dar in felul asta mai facem vreun pic de miscare? Totul se efectueaza, stand in fata calculatorului, rezolvam aproape tot asa si cum timp liber nu avem ... unde o sa ajungem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu